FILOSOFIE

SELECTION is een initiatief van bassist Arjan Beumer.
Mede door de aanvragen de bezetting aan te passen aan het evenement is SELECTION ontstaan. Arjan Beumer is een ervaren musicus. Arjan heeft gespeeld op talrijke zakelijke evenementen, festivals, beurzen en met diverse artiesten o.a. Johnny Logan, Brian May, Lee Towers, Marco Borsato, Madeline Bell, Lilian Jackson (Spargo). Ook speelde Arjan in diverse musicals waaronder: We Will Rock You, Evita, Cabaret, Joseph, Cinderella, Hairspray, Jeans e.a. Zie www.arjanbeumer.nl. Arjan is uw contactpersoon en aanspreekpunt op uw evenement.OVER DE MOGELIJKHEDEN

U selecteert het aantal muzikanten en met welke instrumenten er wordt gemusiceerd. Daarbij kiest u het karakter van de muzikale invulling: geheel acoustisch, uitsluitend achtergrond of juist dansbare muziek. Kijk in onderstaand schema voor de mogelijkheden.


 
Bas
Piano
Gitaar
Drums
Vocaal
Sax
2 Pers.
o
o
       
 
o
 
o
     
3 Pers.
o
o
 
o
   
 
o
o
   
o
 
 
o
o
     
o
 
o
 
o
o
   
 
o
 
o
 
o
 
 
o
 
o
   
o
4 Pers.
o
o
 
o
o
 
 
o
o
 
o
 
o
 
o
 
o
o
o
 
 
o
 
o
o
 
o
 
o
o
o
o
   
5 Pers.
o
o
 
o
o
o
 
o
o
o
o
o
 
 
o
 
o
o
o
o

 

LICHT en GELUId

SELECTION heeft de beschikking over een eigen licht- en geluidsinstallatie. Deze installatie is geschikt voor de meeste evenementen. In sommige gevallen is het nodig de geluidsinstallatie uit te breiden bij grote evenementen of juist in te perken omdat er al een geluidsinstallatie aanwezig is. De situatie op en omstandigheden van uw evenement worden altijd ruimschoots van te voren besproken en overlegd.Overige pAGINA's:


Download:

Bewaar deze Site

Toevoegen aan mijn favorieten

Syndicate this sites XML feedINLOGGEN

Gebruikersnaam:
Wachtwoord: